Tarieven en vergoeding

Tarief

  • Haptotherapie (45 min.): € 90,- per afspraak.
  • Haptonomisch coachingstraject werknemers: € 1.450,-                                 (10 afspraken, gratis kennismakingsgesprek, plan van aanpak en eindverslag)

 

Vergoeding

Zorgverzekering

Op basis van mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging VVH vergoeden veel zorgverzekeraars de kosten voor haptotherapie of een deel ervan via de aanvullende verzekering.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig voor haptotherapie.

Vergoeding werkgever

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor een traject haptotherapie te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Deze wet houdt in dat de werkgever bij uitval van de werknemer verplicht is om alles in het werk te stellen om het herstel van de werknemer te bevorderen.

Belastingaangifte

Het kan zijn dat de therapiekosten opgevoerd kunnen worden als bijzondere ziektekosten voor je belastingaangifte, wanneer je voldoet aan de daarvoor gestelde voorwaarden.

 

Afzeggen

Heb je een afspraak gemaakt en ben je onverwacht verhinderd? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door mij te mailen, te bellen of de voice-mail in te spreken. Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden geannuleerd, verzet ik kosteloos. Afspraken die niet worden nagekomen, of die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.